Orbiloc® Adjustable strap kit

De Adjustable strap Kit bevat twee, op 4 punten verstelbare, rubbere bandjes om je Orbiloc lamp vast te maken aan de halsband of het tuigje van je hond. De Adjustable straps worden gebruikt in combinatie met de Quick Mount Adjustable (vereist). Indien het huidige bandje versleten is hoef je dus geen nieuw lampje te kopen! Inhoud van de verpakking: 2x Adjustable strap
€ 10,50

Ticket Informatieavond lichaamstaal en natuurlijk gedrag van honden Wenonah

€ 20,00

BF Petfood® Meat Bars Kalkoen

Hypoallergene en koolhydraatvrije vleesrepen met zalmolie.De BF®Petfood Meat Bars Kalkoen zijn premium vlees delicatesses voor iedere hond, van puppy tot senior. De smaakvolle en gezonde hypoallergene vleesrepen zijn een perfect uitgebalanceerde combinatie van gezonde ingrediënten van puur vlees en Schotse zalmolie. 100% natuurlijk, graan- en glutenvrij en zonder kunstmatige toevoegingen. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze. Dit alles met zo weinig mogelijk afvalproductie en CO2 uitstoot. Ze zijn gemakkelijk te breken waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt geven. Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snack genieten.Kenmerken:- Nederlandse topkwaliteit- 99% Kalkoen en 1% Zalmolie- Hypoallergene en koolhydraatvrije snack- Gebruik van vers vlees en duurzaam droogproces- Met Schotse zalmolie- Graan- en glutenvrij recept- Zonder chemische toevoegingen- Makkelijk te breken- Ter beloning, bij training of als tussendoortje- 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking- Ondersteunt huid, vacht, vertering en spieren- Voor alle hondenrassen en alle leeftijden. Ingrediënten: Kalkoen 99,0%, Zalmolie 1,0%Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 57,9%, Ruw vet 26,0%, Ruwe As 4,6%, Ruwe Celstof 1,0%, Vocht 10,1%Onze unieke natuurlijke BF®Petfood Meat Bars zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje.De meat bars zijn er in de varianten Gans, Hert, Kalkoen, Lam en Paard en zijn verpakt per 100g in een 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking.
€ 4,99

BF Petfood® Meat Chunks Kip&Zalm

Krokante koolhydraatvrije vlees/visbeloners met een vleugje kruiden.De BF®Petfood Meat Chunks Kip/Zalm zijn heerlijke, gezonde licht verteerbare krokante premium beloning- of trainingssnacks voor uw hond. De krokante beloners zijn rijk aan kip en Schotse zalm met daarnaast een vleugje van onze gezonde en smaakvolle kruiden. Gluten- en graanvrij, 100% natuurlijk en geen kunstmatige toevoegingen. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze. Dit alles met zo weinig mogelijk afvalproductie en CO2 uitstoot. Ideaal voor het versterken en belonen van goed gedrag of als verantwoord tussendoortje voor uw hond.Kenmerken:- Nederlandse topkwaliteit- 99,8% Kip/Zalm en 0,2% Kruiden- Gebruik van vers vlees en vis en een duurzaam droogproces- Krokante en koolhydraatvrije vleessnack- Met BF®Petfood kruidenmix- Zonder chemische toevoegingen- Graan- en glutenvrij recept- Ter beloning, bij training of als tussendoortje- 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking- Ondersteunt huid, vacht, vertering en spieren- Voor alle hondenrassen.Ingrediënten: Kip (89,8%), zalm (10%), kruiden (0,2%) Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 65,5%, Ruw vet 12,6%, Ruwe as 18,9% Vocht 3,7% Onze unieke natuurlijke BF®Petfood Meat Chunks zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje.De meat chunks zijn er in de varianten gevogelte, rund/hert, lam, rund en kip/zalm en zijn verpakt per 200g in een 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking.
€ 5,99

BF Petfood® Meat Chunks Gevogelte

Krokante koolhydraatvrije vleesbeloners met een vleugje kruiden.De BF®Petfood Meat Chunks Gevogelte zijn heerlijke, gezonde licht verteerbare krokante premium beloning- of trainingssnacks voor uw hond. De krokante beloners zijn rijk aan puur vlees van gevogelte met daarnaast een vleugje van onze gezonde en smaakvolle kruiden. Gluten- en graanvrij en 100% natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze. Dit alles met zo weinig mogelijk afvalproductie en CO2 uitstoot. Ideaal voor het versterken en belonen van goed gedrag of als verantwoord tussendoortje voor uw hond.Kenmerken:- Nederlandse topkwaliteit- 99,8% Gevogelte en 0,2% Kruiden- Gebruik van vers vlees en duurzaam droogproces- Krokante en koolhydraatvrije vleessnack- Met BF®Petfood kruidenmix- Zonder chemische toevoegingen- Graan- en glutenvrij recept- Ter beloning, bij training of als tussendoortje- 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking- Ondersteunt huid, vacht, vertering en spieren- Voor alle hondenrassen. Ingrediënten: Gevogelte (99,8%), kruiden (0,2%) Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 65,8%, Ruw vet 12,5%, Ruwe as 18,6% Vocht 3,8% Onze unieke natuurlijke BF®Petfood Meat Chunks zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje. De meat chunks zijn er in de varianten gevogelte, rund/hert, lam, rund en kip/zalm en zijn verpakt per 200g in een 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking.
€ 5,99

BF Petfood® Meat Chunks Rund&Hert

Krokante koolhydraatvrije vleesbeloners met een vleugje kruiden.De BF®Petfood Meat Chunks Rund/Hert zijn heerlijke, gezonde licht verteerbare krokante premium beloning- of trainingssnacks voor uw hond. De krokante beloners zijn rijk aan puur vlees van rund en hert met daarnaast een vleugje van onze gezonde en smaakvolle kruiden. Gluten- en graanvrij, 100% natuurlijk en geen kunstmatige toevoegingen. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze. Dit alles met zo weinig mogelijk afvalproductie en CO2 uitstoot. Ideaal voor het versterken en belonen van goed gedrag of als verantwoord tussendoortje voor uw hond.Kenmerken:- Nederlandse topkwaliteit- Gebruik van vers vlees en duurzaam droogproces- 99,8% Rund/Hert en 0,2% Kruiden- Krokante en koolhydraatvrije vleessnack- Met BF®Petfood kruidenmix- Zonder chemische toevoegingen- Graan- en glutenvrij recept- Ter beloning, bij training of als tussendoortje- 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking- Ondersteunt huid, vacht, vertering en spieren- Voor alle hondenrassen.Ingrediënten: Rund (89,8%), hert (10%), kruiden (0,2%) Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 42,4%, Ruw vet 12,6%, Ruwe as 41,4% Vocht 6,4%Onze unieke natuurlijke BF®Petfood Meat Chunks zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje.De meat chunks zijn er in de varianten gevogelte, rund/hert, lam, rund en kip/zalm en zijn verpakt per 200g in een 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking.
€ 5,99

BF Petfood® schapenvet bonbons knoflook mini (anti vlo en teek)

De origineleBF Petfood® schapenvet bonbon knoflook is een natuurlijk en bijzonder probaat middel ter ondersteuning van afweer, huid, vacht, (spijs)vertering en weerstand. Weg met vlo en teek. Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding. Ook geschikt voor honden met een voedselallergie die een dieet krijgen op basis van lamsvlees.Schapenvet bevat ongeveer 58% verzadigde vetzuren en ongeveer 32% enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Vet is een smaakmaker en belangrijk bij de transport van vitamine A, D, E en K in het lichaam. Daarnaast gaat het vetmetabolisme van de hond zeer efficiënt om met vet en zet vet om in energie.Kenmerken:- schapenvet met knoflook (Spaans).- weg met vlo en teek.- gezond koolhydraat-arm tussendoortje.- beïnvloed maag- en darmflora.- werkt stimulerend bij opname voedingstoffen.- goed voor vertering en huid en vacht.- gezonde toevoeging op de dagelijkse voeding.Ingrediënten: schapenvet (95%) en knoflook (5%)Analytische bestanddelen: Ruw vet 95%, Ruw eiwit 1%, Ruwe as 0,5%, Ruwe celstof 1 %, Vocht 0,6%, Koolhydraten 1,9%. Vitamine A I.E. 2000, Vitamine D3 I.E. < 300. Per 1000g. Inhoud: Knoflook Mini 80 st. Voor alle hondenrassen en alle leeftijden.Let op! Onze nieuwe vouwkarton verpakkingen (bonbons en tabletten) met FSC certificering kunnen voor recycling gewoon bij het oud papier en karton in elke gemeente apart ingelevert worden.
€ 6,49

BF Petfood® schapenvet bonbons knoflook maxi (anti vlo en teek)

De origineleBF Petfood® schapenvet bonbon knoflook is een natuurlijk en bijzonder probaat middel ter ondersteuning van afweer, huid, vacht, (spijs)vertering en weerstand. Weg met vlo en teek. Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding. Ook geschikt voor honden met een voedselallergie die een dieet krijgen op basis van lamsvlees. Schapenvet bevat ongeveer 58% verzadigde vetzuren en ongeveer 32% enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Vet is een smaakmaker en belangrijk bij de transport van vitamine A, D, E en K in het lichaam. Daarnaast gaat het vetmetabolisme van de hond zeer efficiënt om met vet en zet vet om in energie.Kenmerken:- schapenvet met knoflook (Spaans).- weg met vlo en teek.- gezond koolhydraat-arm tussendoortje.- beïnvloed maag- en darmflora.- werkt stimulerend bij opname voedingstoffen.- goed voor vertering en huid en vacht.- gezonde toevoeging op de dagelijkse voeding.Ingrediënten: schapenvet (95%) en knoflook (5%)Analytische bestanddelen: Ruw vet 95%, Ruw eiwit 1%, Ruwe as 0,5%, Ruwe celstof 1 %, Vocht 0,6%, Koolhydraten 1,9%. Vitamine A I.E. 2000, Vitamine D3 I.E. < 300. Per 1000g. Inhoud: Knoflook Maxi 40 st. Voor alle hondenrassen en alle leeftijden.Let op! Onze nieuwe vouwkarton verpakkingen (bonbons en tabletten) met FSC certificering kunnen voor recycling gewoon bij het oud papier en karton in elke gemeente apart ingelevert worden.
€ 6,49

Oliver vindt het fijn, Oliver vindt het niet fijn...

Honden zijn sociale en nieuwsgierige dieren met hun eigen persoonlijkheid en voorkeuren, ze voelen emoties en zijn voorzien van verschillende soorten intelligentie. Ze hebben hun eigen taal en etiquette. Hoewel de evolutie van mens en hond al duizenden jaren met elkaar verweven is en er steeds meer families zijn die besluiten tot het kopen of adopteren van een hond, is de kennis die de meeste mensen hebben over honden nog steeds beperkt en vaak beïnvloed door “horen zeggen” en wat ze zien op TV of wat ze lezen in tijdschriften… Voor wie?Dit boek is geschreven om jonge kinderen kennis te laten maken met de hondenwereld. Denkt u er bijvoorbeeld over om een ​​puppy te adopteren of wilt u dat uw kind een betere band krijgt met deze dieren, of ze nu deel uitmaken van het gezin of niet, dan is dit een mooi boek om kinderen (en anderen) op een duidelijke manier de lichaamstaal van een hond uit te leggen en te laten zien wanneer een hond iets leuk en niet leuk vindt en hoe daarop te reageren.
€ 18,50

Puppywijs

Hét puppyboek waarbij het natuurlijk gedrag en het welzijn van je hond centraal staat!Een boek voor iedereen die bewust nadenkt over het aanschaffen van een pup of in het bezit is van een pup. Het kan daarnaast interessant zijn voor mensen die een hond hebben die de puppyleeftijd al is gepasseerd en benieuwd zijn naar de nieuwste inzichten over het opvoeden en begeleiden van honden.Dit boek heeft als doel een bijdrage te leveren aan het welzijn van honden. Hierin staat het creëren van een goede band tussen hond en mens centraal. Begrijpen van hondengedrag vormt hierin de basis.Waar gaat het boek over?Alles wat je nodig hebt om weloverwogen keuzes te maken om jouw pup te begeleiden naar een stabiele hond, waarin de natuurlijke behoeften van je pup centraal staanDenk hierbij aan: De voorbereiding (raskeuze, keuze voor fokker, pup of volwassen herplaatser, wat aan te schaffen)Begrijpen van het gedrag van je hond (uitleg over de nieuwe visie op hondengedrag, lichaamstaal, natuurlijk gedrag, leerprincipes)Praktische tips (de start, slaap, zindelijkheid, alleen zijn, socialisatie, gezondheid, activiteiten, keuze hondenschool)
€ 22,90

Haqihana® wandellijn 3 meter - 15/20 mm

Waarom een wandellijn van Haqihana? ExclusiefDe Haqihana tuigjes en lange wandellijnen worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Deze handgemaakte producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn niet in een “gewone” winkel verkrijgbaar. Wenonah is één van de weinige exclusieve verkooppunten van de Haqihana-producten in Nederland. KwaliteitKwalitatief zijn de producten van Haqihana excellent de afwerking is voortreffelijk, de tuigjes en wandellijnen worden duurzaam produceert en zijn recyclebaar.Haqihana biedt 5 jaar garantie op fabricagefouten DuurzaamSedert 2020 zet Haqihana nog meer in op duurzaamheid. Het is onvermijdelijk dat dit financiële impact heeft. Als gevolg daarvan heeft Wenonah per 1 november 2020 een reële prijsverhoging doorgevoerd.
€ 38,50

Carnibest® natuurvoer pup

Carnibest® is een verse en complete natuurvoeding voor honden, katten en fretten. Een gezonde diepgevroren voeding bestaande uit vers vlees, rauwe botten, verse groenten, plantaardige oliën en een klein beetje witte rijst, de meest natuurlijke ingrediënten die je hond nodig heeft. Dit maakt dat Carnibest een compleet voer is. Alle grondstoffen in Carnibest zijn 100% goedgekeurd voor menselijke consumptie en voorzien van EEG-keurmerk. Het vlees is afkomstig van Nederlands vee en staat onder strenge controle. Een deel van de grondstoffen die in Carnibest verwerkt zitten zijn biologisch. Carnibest heeft één EKO variant voor de hond. De soorten die Carnibest heeft zijn: Natuurvoer, Natuurvoer Puppy, Natuurvoer Diabetes, Natuurvoer Pancreas, Natuurvoer EKO, Kip/Rijst, Lam/Rijst,Lam Diabetes, Kalkoen, Kalkoen Diabetes, Eend Diabetes, Light en Aktief.Ingrediënten: Vers rundvlees, vers kippenvlees, verse fijngemalen groenten, rijst, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen. Analytische bestanddelen: Eiwit: 13%, Vet: 14%, As: 3%, Celstof: 1%, Vocht: 61%, Calcium: 0,48%, Fosfor: 0,43Verkrijgbaar per rol van 1000 gram Onze diepvriesproducten worden niet bezorgd!
€ 6,70

Carnibest® eend/rijst

Carnibest® is een verse en complete natuurvoeding voor honden, katten en fretten. Over Carnibest:Een gezonde diepgevroren voeding bestaande uit vers vlees, rauwe botten, verse groenten, plantaardige oliën en een klein beetje witte rijst, de meest natuurlijke ingrediënten die je hond nodig heeft. Dit maakt dat Carnibest een compleet voer is. Alle grondstoffen in Carnibest zijn 100% goedgekeurd voor menselijke consumptie en voorzien van EEG-keurmerk. Het vlees is afkomstig van Nederlands vee en staat onder strenge controle. Een deel van de grondstoffen die in Carnibest verwerkt zitten zijn biologisch. Carnibest heeft één EKO variant voor de hond. De soorten die Carnibest heeft zijn: Natuurvoer, Natuurvoer Puppy, Natuurvoer Diabetes, Natuurvoer Pancreas, Natuurvoer EKO, Kip/Rijst, Lam/Rijst,Lam Diabetes, Kalkoen, Kalkoen Diabetes, Eend Diabetes, Light en Aktief.Carnibest eend/rijst:Deze voeding is zeer geschikt voor honden die voor de meest gebruikte vleessoorten allergisch of intolerant zijn. Vaak wordt door de dierenarts een eliminatie-dieet voorgeschreven, dat houdt in dat er voor de hond zelf ‘gekookt’ moet gaan worden. Lamsvlees werkt vaak niet meer als eliminatie-dieet, eendenvlees wel. U hoeft aan Carnibest Eend/Rijst niets toe te voegen, het is net als alle andere verse maaltijden van Carnibest, compleet.Ingrediënten: Vers eendenvlees, rijst, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen. Analytische bestanddelen: Eiwit: 12%, Vet: 14%, As: 3%, Celstof: 1%, Vocht: 62%, Calcium: 0,48%, Fosfor: 0,44Verkrijgbaar per rol van 1000 gram Onze diepvriesproducten worden niet bezorgd!
€ 8,50

Carnibest® kalkoen/rijst

Carnibest® is een verse en complete natuurvoeding voor honden, katten en fretten. Over Carnibest:Een gezonde diepgevroren voeding bestaande uit vers vlees, rauwe botten, verse groenten, plantaardige oliën en een klein beetje witte rijst, de meest natuurlijke ingrediënten die je hond nodig heeft. Dit maakt dat Carnibest een compleet voer is. Alle grondstoffen in Carnibest zijn 100% goedgekeurd voor menselijke consumptie en voorzien van EEG-keurmerk. Het vlees is afkomstig van Nederlands vee en staat onder strenge controle. Een deel van de grondstoffen die in Carnibest verwerkt zitten zijn biologisch. Carnibest heeft één EKO variant voor de hond. De soorten die Carnibest heeft zijn: Natuurvoer, Natuurvoer Puppy, Natuurvoer Diabetes, Natuurvoer Pancreas, Natuurvoer EKO, Kip/Rijst, Lam/Rijst,Lam Diabetes, Kalkoen, Kalkoen Diabetes, Eend Diabetes, Light en Aktief. Carnibest kalkoen/rijst:Deze voeding is 100% hypoallergeen en bevat uitsluitend kalkoen als dierlijke eiwitbron.Kalkoen/rijst is uitermate geschikt voor honden welke een eliminatiedieet voorgeschreven hebben gekregen, om uit te sluiten of de hond allergisch of intolerant is voor andere dierlijke eiwitten.Het principe is gelijk aan Carnibest Eend/Rijst, waardoor men nu een keuze heeft uit 2 eliminatiediëten.Ingrediënten: Vers kalkoenvlees, rijst, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen. Analytische bestanddelen: Eiwit: 12%, Vet: 14%, As: 3%, Celstof: 1%, Vocht: 62%, Calcium: 0,48%, Fosfor: 0,44Verkrijgbaar per rol van 1000 gram Onze diepvriesproducten worden niet bezorgd!
€ 8,50

Carnibest® natuurvoer

Carnibest® is een verse en complete natuurvoeding voor honden, katten en fretten. Een gezonde diepgevroren voeding bestaande uit vers vlees, rauwe botten, verse groenten, plantaardige oliën en een klein beetje witte rijst, de meest natuurlijke ingrediënten die je hond nodig heeft. Dit maakt dat Carnibest een compleet voer is. Alle grondstoffen in Carnibest zijn 100% goedgekeurd voor menselijke consumptie en voorzien van EEG-keurmerk. Het vlees is afkomstig van Nederlands vee en staat onder strenge controle. Een deel van de grondstoffen die in Carnibest verwerkt zitten zijn biologisch. Carnibest heeft één EKO variant voor de hond. De soorten die Carnibest heeft zijn: Natuurvoer, Natuurvoer Puppy, Natuurvoer Diabetes, Natuurvoer Pancreas, Natuurvoer EKO, Kip/Rijst, Lam/Rijst,Lam Diabetes, Kalkoen, Kalkoen Diabetes, Eend Diabetes, Light en Aktief.Ingrediënten: Vers rundvlees, vers kippenvlees, verse fijngemalen groenten, rijst, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen. Analytische bestanddelen: Eiwit: 13%, Vet: 14%, As: 3%, Celstof: 1%, Vocht: 61%, Calcium: 0,48%, Fosfor: 0,43Verkrijgbaar per rol van 1000 gram Onze diepvriesproducten worden niet bezorgd!
€ 6,70

BF Petfood® Souplesse

BF Petfood® Souplesse. Ondersteunt gewrichtsfunctie en mobiliteit. BF Petfood® Souplesse bevat naast glucosamine en chondroïtine ook MSM en smaakvolle en gezonde geselecteerde natuurkruiden die extra ondersteuning bieden aan de mobiliteit van hond (en kat).Glucosamine is de bouwsteen en de belangrijkste grondstof voor kraakbeen en bindweefsel.Chondroïtine is een lichaamseigen stof die voorkomt in bindweefsel, kraakbeen, pezen en huid.MSM (methylsulfonylmethaan) is een organische zwavelverbinding. Deze ondersteunt de aanmaak van keratine, een eiwit dat belangrijk is voor de conditie van huid, haar en nagels en de vorming van het bindweefseleiwit collageen, dat onder meer aanwezig is in botten, huid en gewrichtskraakbeen. Daarnaast is MSM van groot belang bij de hond, omdat het bijdraagt aan de noodzakelijke soepelheid van de celwand en een goede celademhaling bevordert.BF Petfood® Souplesse kan ook als aanvulling bij vers vleesvoeding, BARF en droog- of natvooer gebruikt worden. Bij BARF kunt u de souplesse verwerken in de groentemix. Kan zowel preventief als curatief gebruikt worden.Kenmerken: ondersteunt gewrichtsfunctie en mobiliteitmix met o.a. glucosamine, chondroïtine, MSM en kruidenals aanvulling bij droog- of natvoer, vleesvoeding en BARFvoor hond en kat en alle leeftijden Ingrediënten: Natuurkruidenmix (brandnetel, venkelzaad, blaaswier, weegbree, maggikruid, rozemarijn, eik, laurier, knoflookpoeder, meidoorn, maretak, anijszaad, pepermuntblad, passiebloem), groenlipmossel (bron van glucosamine), viskraakbeen (bron van chondroïtine), MSM, vitamine C, mangaan, magnesium, silicium. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 228g/kg, Ruw vet 61g/kg, Ruw as 127g/kg, Ruwe celstof 129,2g/kg, Vocht 1,4g/kg. Verkrijgbaar in pot van 450 gram
€ 36,99

BF Petfood® natuurkruiden

BF Petfood® natuurkruiden. Ideaal voor vacht, huid, vertering en vitaliteit. Voor alle honden- en kattenrassen. Ideaal als aanvulling bij vers vleesvoeding, BARF, droog- of natvoer. De BF Petfood® natuurkruiden bevatten natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen, ter ondersteuning van de stofwisseling, vertering, huid en vacht en de algemene gezondheid. Bij BARF kunt u de natuurkruiden verwerken in de groentemix. Voor alle katten- en hondenrassen.Kenmerken: ideaal voor vacht, huid, vertering, weerstand en vitaliteituitgebalanceerde kruidenmixals aanvulling bij droog- of natvoer, vleesvoeding en BARFvoor hond en kat en alle leeftijden Ingrediënten: brandnetel, venkelzaad, zeewier (blaaswier 10,42%), weegbree, maggikruid, rozemarijn, eik, laurier, knoflookpoeder, meidoorn, maretak, anijszaad, pepermuntblad, passiebloem. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 168 g/kg, Ruw vet 59 g/kg, Ruw as 125 g/kg, Ruwe celstof 144,7 g/kg, Vocht 88,3 g/kg. Verkrijgbaar in pot van 450 gram
€ 24,95

BF Petfood® adult mini

BF Petfood® adult mini is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle graanvrije hondenvoeding voor volwassen honden van kleine rassen. Rijk aan kip, zoete aardappel, groenten en fruit. Met verse kip, zalmolie, kruiden en glucosamine en chondroïtine. Graan- en glutenvrij. Optimale brokgrootte, -vorm en -structuur. Hoge acceptatie en verteerbaarheid. Ondersteunt huid en vacht, afweer, gewrichten en gebit. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert de darmflora en ondersteunt hiermee de gezondheid. Gezonde voeding die zorgt voor een optimale vertering, ontlasting en een goede conditie van uw hond. Beperkt geur en volume van de ontlasting.Kenmerken: Nederlandse topkwaliteitHoogwaardige natuurlijke grondstoffen40% kip (vers en gedroogd) met zoete aardappel, groente en fruitMet zalmolie en kruidenGlucosamine en chondroïtinePrebiotica stimuleert de darmfloraGraan- en glutenvrijOptimale brokgrootte, -vorm en -structuurHoge acceptatie en verteerbaarheidBeperkt geur en volume van de ontlastingZonder kunstmatige toevoegingenOndersteunt huid, vacht, afweer, gewrichten en gebitVoor volwassen honden Verkrijgbaar in zak van 10 kilo (alleen afhalen) Ingrediënten: verse kip (20%), gedroogde kip (20%), erwten, gevogeltevet, gedroogde zoete aardappel, gedroogde aardappel, aardappelzetmeel, gedroogde bietenpulp, zalmolie, gedroogde johannesbrood, lijnzaad, eipoeder, biergist, inuline (bron van FOS prebiotica, wortel*, brandnetel, Echinacea, tomaat*, appel*, mango*, pruimen*, banaan*, tijm , basilicum, spirulina, cranberry, selderij, glucosamine, chondroïtine. *gedroogd.Analytische bestanddelen: ruw eiwit 30%, ruw vet 16%, ruw as 7,7%, ruwe celstof 5,0%, calcium 1,2%, fosfor 1,0%, magnesium 0,11%. Toevoegingsmiddelen per kg. Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1800 IE, vitamine E 500 IE, vitamine C 200 mg, IJzer 105 mg, Jodium 2,0 mg, Koper 15 mg, Mangaan 75 mg, Zink 150 mg, Selenium 0,1 mg, Taurine 1000 mg, L-carnitine 50 mg. Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca schidigera extract 200 mg. Technologische toevoegings- middelen: Lecithine 3000 mg, Sepioliet 10 000 mg. Verkrijgbaar in 1,5kg en 10kg verpakking.
€ 64,95

BF Petfood® puppy mini

BF Petfood®puppy mini is een hoogwaardige, volledige, natuurlijke hondenvoeding voor puppy’s en jonge honden van kleine rassen. Rijk aan kalkoen, vis, kip en rijst. Met prebiotica FOS (inuline) en zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren. Tarwe- en glutenvrij. Hoge acceptatie en verteerbaarheid. Optimale brokgrootte, -vorm en -structuur. Ondersteunt groei, ontwikkeling, huid en vacht, afweer, gewrichten en gebit. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert de darmflora en ondersteunt hiermee de gezondheid. Voorziet in een verhoogde energiebehoefte. Ook geschikt voor drachtige en/of zogende honden van kleine rassen. Gezonde voeding die zorgt voor een optimale vertering, ontlasting en een goede conditie van uw hond. Kenmerken: Nederlandse topkwaliteitHoogwaardige natuurlijke grondstoffenRijk aan kalkoen, vis, kip en rijstMet zalmolie en prebioticaTarwe- en glutenvrijVoorziet in verhoogde energiebehoefteOpbouw botten en spierenOptimale brokgrootte, -vorm en -structuurOndersteunt het immuunsysteemHoge acceptatie en verteerbaarheidBeperkt geur en volume van de ontlastingZonder kunstmatige toevoegingenOndersteunt groei, ontwikkeling, huid, vacht, afweer, gewrichten en gebitVoor pups en jonge honden Verkrijgbaar in zak van 10 kilo (alleen afhalen)Ingrediënten: gedroogde kalkoen (24%), maïs, rijst, gevogeltevet, gedroogde vis, gedroogde kip, biergist, bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, lecithine, zalmolie, inuline (Bron van FOS prebiotica).Analytische bestanddelen: ruw eiwit 33%, ruw vet 20%, ruw as 6,5%, ruwe celstof 2,0%, calcium 1,3%, fosfor 0,8%, magnesium 0,9%. Toevoegingsmiddelen per kg. Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1800 IE, vitamine E 400 IE, vitamine C 200 mg, ijzer 75 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 30 mg, zink 65 mg, Taurine1 000 mg. Technologische toevoegingsmiddelen: Lecithine 5 000 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen. Verkrijgbaar in 1,5kg en 10kg verpakking.
€ 64,95

BF Petfood® kauwkluif rawhide dental medium

BF Petfood® kauwkluif rawhide dental Top kwaliteit rawhide kauwkluivenDikkere rawhide huid en betere acceptatieHypoallergeen (alleen rund) en lang(er) kauwplezierDe smaakvolle en gezonde natuurlijke tandenborstelVoor iedere hond, van pup tot senior Verteerbare en ongelooide onderste huidlaag van de lederhuid van runderen.Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 85-90%, ruw vet 1-2%, ruwe vezels 0,5%, vocht 10-12%.
€ 3,50

BF Petfood® OMEGA+ Probiotic

BF Petfood® OMEGA+ Probiotic zorgt voor een optimale darmbalans en algemene gezondheid van uw hond. Ondersteunt weerstand (bijv. na antibioticakuur), spijsvertering en ontlasting (stoelgang).BF Petfood® OMEGA+ Probiotic bevat Bacillus subtilis C-3102 probioticum. Bacillus subtilis C-3102 zijn goede bacteriën die er voor zorgen dat de samenstelling van de darmeigen bacteriën weer in goede balans wordt gebracht. Het verbetert de omgeving voor goede bacteriën als melkzuurbacteriën, waardoor pathogene bacteriën als bijv. Streptococcen en Salmonella in de darm door competitie worden uitgesloten. Dit zorgt bij honden voor zeer goede resultaten. Zo is er herstel van de balans in bacteriën te zien, een verbetering van de faecale score (ontlasting), een vermindering van ammoniak in de uitwerpselen en gaan honden beter om met stressmoment ervaringen (bijv. omzetting naar een andere voeding).De natuurlijke basis van zalmolie, schapenvet en zonnebloemolie, die gezonde omega 3, 6 en 9 bevat, zorgt voor een makkelijke acceptatie en verbeterd de vertering.Kenmerken: optimale darmbalans en algemene gezondheidondersteunt weerstand (bijv. na antibioticakuur) en spijsverteringverbetert de ontlastingondersteuning bij stressmomenten (bijv. bij omschakeling van voer)huid, vacht en vitaliteithoge acceptatiebevat gezonde en goede bacteriënofficièle EU registratie (Bacillus subtilis C-3102)Voor alle hondenrassen. Van pup tot senior. Let op: uit onderzoek blijkt dat honden die probiotica krijgen, en geen andere supplementen, minder overgewicht hebben.Verkrijgbaar in een handige niet-transparante pompflacon van 500ml. Deze biedt de meest optimale bescherming tegen oxidatie van zuurstof, vocht en/of licht.Analytische bestanddelen: Ruw Eiwit 0.9 %, Ruw Vet 98 %, Ruwe Celstof < 0.3 %, Ruw As < 0.2 %, Vocht 0.1%, Nutritioneel additief: rozenmarijnextract (E-392). *Zoötechnische additief: Bacillus subtilis C-3102 (DSM 15544 / 4b1820 / darmflorastabilisator). Per 1000g. Dit product bevat: Omega-3: 4.2 % (m/m), Omega-6: 40.7 % (m/m), Omega-9: 31.3% (m/m). Energiewaarde 3641 kJ/100 g.
€ 13,95

BF Petfood® Zalmolie

BF Petfood® Zalmolie wordt koudgeperst uit verse Pacificische zalm, is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren en bevat optimale EPA/DHA waarden. BIOFOOD zalmolie is gunstig voor hart en bloedvaten, ondersteunt gewrichten, huid (bijv. haaruitval, jeuk, vlooien allergie en kale plekken), vacht (bij bijv. doffe vacht), vertering (voedselopname) en zorgt voor verlaging pH waarde urine (ivm blaasgruis). Hoog geconcentreerd pure zalmolie en dus zuinig in gebruik en niet vermengd met andere (goedkopere) visolie. Voor alle honden- en kattenrassen.Kenmerken: koudgeperst, onvermengde pure zalmolie, rijk aan omega 3 en 6 vetzurenondersteunt huid, vacht, gewrichten en verteringzorgt voor verlaging pH waarde urinevoor hond en kat en alle leeftijden BIOFOOD zalmolie is sterk geconcentreerd en vrij van zware metalen, PCB's en dioxines.Verkrijgbaar in pompflacon van 500ml Analytische bestanddelen: Ruw Eiwit 1.1 %, Ruw Vet 98.1 %, Ruwe Celstof < 0.3 %, Ruw As 0.1 %. Natuurlijk conserveringsmiddel (rozemarijn E-392). Per 100g. Dit product bevat: Omega-3 vetzuren 23,8 % rel., Omega-6 vetzuren 16,8 % rel. Energiewaarde 3.648 kJ/100 g. Verkrijgbaar in pompflacon van e250ml (artikel 40691), e500ml (artikel 4069) en 5L jerrycan (artikel 40695).
€ 14,95

Orbiloc® Dog Dual Light

Orbiloc® Dog Dual Light: Houdt u en uw hond veilig! Orbiloc Dog Dual Light is een hoogwaardig LED-veiligheidslampje dat ervoor zorgt dat u en uw hond zichtbaar zijn voor anderen vanaf een afstand tot vijf kilometer, wanneer u onderweg bent in de schemering of in het donker. Het unieke ontwerp van de lens geeft 270° boogzicht. Hierdoor is uw hond van alle kanten zichtbaar. Door de kracht van het licht ziet u het gereflecteerd in de omgeving - zelfs als het licht zelf niet in uw richting is gericht.Het ontwerp is modern en gestroomlijnd met een afmeting van 35mm x 20mm, en weegt slechts 19 gram. Hierdoor is de Orbiloc Dog Dual Light zowel geschikt voor grote als voor kleine honden. Uw hond heeft er geen enkele last van, zelfs niet als hij op het licht zelf ligt of rolt.De Orbiloc Dog Dual Light is 100% waterdicht en biedt uw beste vriend de mogelijkheid om te zwemmen of te spelen in de sneeuw.De Orbiloc Dog Dual Light heeft verschillende opzetstukken waarmee u zelf kunt bepalen hoe en waar u het licht wilt plaatsen. Bij de Orbiloc Dog Dual Light ontvangt u ook de Orbiloc Quick Mount, de Orbiloc Adjustable Strap en de service tool.Orbiloc geeft 3 jaar fabrieks garantie op de lamp en elektrische onderdelen.Inhoud: Orbiloc Dog Dual Light inclusief batterijenOrbiloc Quick MountOrbiloc Adjustable StrapService tool Verkrijgbaar in diverse kleuren!
€ 26,50

Biothane wandellijn 3 meter - 12 mm

Biothane is duurzaam en sterk. Het heeft alle mooie eigenschappen van leer maar neemt geen vocht op, schimmelt niet en blijft flexibel bij koud weer. Het materiaal is uiterst kleurvast en vormstabiel en het rekt niet. Biothane behoeft geen onderhoud en de lijn is makkelijk te reinigen met water. De lijnen zijn verkrijgbaar in 3 en in 5 meter lengte en in 12 en 16 mm breedte
€ 27,50

Wenonah verstelbare biothane wandellijn 5 meter - 12 mm

Biothane is duurzaam en sterk. Het heeft alle mooie eigenschappen van leer maar neemt geen vocht op, schimmelt niet en blijft flexibel bij koud weer. Het materiaal is uiterst kleurvast en vormstabiel en het rekt niet. Biothane behoeft geen onderhoud en de lijn is makkelijk te reinigen met water.De Wenonah verstelbare biothane wandellijnen zijn op 3 punten verstelbaar en dus in elke situatie op de gewenste lengte in te stellen.
€ 49,50

Biothane wandellijn 5 meter - 16 mm

Biothane is duurzaam en sterk. Het heeft alle mooie eigenschappen van leer maar neemt geen vocht op, schimmelt niet en blijft flexibel bij koud weer. Het materiaal is uiterst kleurvast en vormstabiel en het rekt niet. Biothane behoeft geen onderhoud en de lijn is makkelijk te reinigen met water. De lijnen zijn verkrijgbaar in 3 en in 5 meter lengte en in 12 en 16 mm breedte
€ 37,50

Biothane wandellijn 5 meter - 12 mm

Biothane is duurzaam en sterk. Het heeft alle mooie eigenschappen van leer maar neemt geen vocht op, schimmelt niet en blijft flexibel bij koud weer. Het materiaal is uiterst kleurvast en vormstabiel en het rekt niet. Biothane behoeft geen onderhoud en de lijn is makkelijk te reinigen met water. De lijnen zijn verkrijgbaar in 3 en in 5 meter lengte en in 12 en 16 mm breedte
€ 32,50

Orbiloc® Service kit

De Orbiloc Service Kit bevat alles om de Orbibloc Dual light in goede conditie te houden. Het bevat een batterypack, een O-ring voorzien van een silliconen laagje en een service tool om het lampje open of dicht te krijgen. De O-ring is cruciaal om de waterdichtheid tot 100 meter te behouden. Orbiloc raad dan ook aan om de O-ring tegelijk met de batterijen te vervangen. Inhoud 1 x Battery Pack – 2 x CR2032 lithium batterijen1 x O-ring met silliconen laagje1 x Service Tool
€ 7,25

Wenonah lederen verstelbare wandellijn 3 meter - 18 mm

De lederen wandellijnen van Wenonah zijn verkrijgbaarin 4 verschillende kleuren, daardoor zijn onze wandellijnen te combineren met ALLE kleuren Haqihana-tuigjes! Eigenschappen wandellijnen: Zeer hoogwaardige kwaliteit lederHandgemaaktMet vlechtwerk3.3 meter langOp 3 punten verstelbaar in lengteVerkrijgbaar in 18 mm en 12 mm breed (ook geschikt voor kleine honden!)Goede grip en zeer degelijkVerschillende musketons voor 12 resp. 18 mm lijnenVerkrijgbaar in de kleuren zwart, cognac, rood en oranje
€ 57,00

Wenonah lederen verstelbare wandellijn 3 meter - 12 mm

De lederen wandellijnen van Wenonah zijn verkrijgbaarin 4 verschillende kleuren, daardoor zijn onze wandellijnen te combineren met ALLE kleuren Haqihana-tuigjes! Eigenschappen wandellijnen: Zeer hoogwaardige kwaliteit lederHandgemaaktMet vlechtwerk3.3 meter langOp 3 punten verstelbaar in lengteVerkrijgbaar in 18 mm en 12 mm breed (ook geschikt voor kleine honden!)Goede grip en zeer degelijkVerschillende musketons voor 12 resp. 18 mm lijnenVerkrijgbaar in de kleuren zwart, cognac, rood en oranje
€ 55,00

Haqihana® tuigje maat XL

Waarom een tuigje van Haqihana? Exclusief De Haqihana tuigjes en lange wandellijnen worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Deze handgemaakte producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn niet in een “gewone” winkel verkrijgbaar. Wenonah is één van de weinige exclusieve verkooppunten van de Haqihana-producten in Nederland.Wetenschap & kwaliteitUit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de halsband onherstelbare schade aan strottenhoofd, zenuwbanen, nek, ruggenwervels, schildklier, etc. kan veroorzaken. De Y-tuigjes van Haqihana zijn veilig, comfortabel, hebben een uitstekende pasvorm, schuren niet in de oksels, bezorgen de hond geen fysieke schade, kortom het is louter een veilig middel om met je hond naar buiten te gaan! Kwalitatief zijn de producten van Haqihana excellent de afwerking is voortreffelijk, de tuigjes en wandellijnen worden duurzaam produceert en zijn recyclebaar.Haqihana biedt 5 jaar garantie op fabricagefouten. DuurzaamSedert 2020 zet Haqihana nog meer in op duurzaamheid. Het is onvermijdelijk dat dit financiële impact heeft. Als gevolg daarvan heeft Wenonah per 1 november 2020 een reële prijsverhoging doorgevoerd. Haqihana® maattabel h
€ 52,50

Haqihana® tuigje maat XXS

Waarom een tuigje van Haqihana? Exclusief De Haqihana tuigjes en lange wandellijnen worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Deze handgemaakte producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn niet in een “gewone” winkel verkrijgbaar. Wenonah is één van de weinige exclusieve verkooppunten van de Haqihana-producten in Nederland.Wetenschap & kwaliteitUit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de halsband onherstelbare schade aan strottenhoofd, zenuwbanen, nek, ruggenwervels, schildklier, etc. kan veroorzaken. De Y-tuigjes van Haqihana zijn veilig, comfortabel, hebben een uitstekende pasvorm, schuren niet in de oksels, bezorgen de hond geen fysieke schade, kortom het is louter een veilig middel om met je hond naar buiten te gaan! Kwalitatief zijn de producten van Haqihana excellent de afwerking is voortreffelijk, de tuigjes en wandellijnen worden duurzaam produceert en zijn recyclebaar.Haqihana biedt 5 jaar garantie op fabricagefouten. DuurzaamSedert 2020 zet Haqihana nog meer in op duurzaamheid. Het is onvermijdelijk dat dit financiële impact heeft. Als gevolg daarvan heeft Wenonah per 1 november 2020 een reële prijsverhoging doorgevoerd. Haqihana® maattabel
€ 52,50

Haqihana® tuigje maat XS

Waarom een tuigje van Haqihana? Exclusief De Haqihana tuigjes en lange wandellijnen worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Deze handgemaakte producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn niet in een “gewone” winkel verkrijgbaar. Wenonah is één van de weinige exclusieve verkooppunten van de Haqihana-producten in Nederland.Wetenschap & kwaliteitUit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de halsband onherstelbare schade aan strottenhoofd, zenuwbanen, nek, ruggenwervels, schildklier, etc. kan veroorzaken. De Y-tuigjes van Haqihana zijn veilig, comfortabel, hebben een uitstekende pasvorm, schuren niet in de oksels, bezorgen de hond geen fysieke schade, kortom het is louter een veilig middel om met je hond naar buiten te gaan! Kwalitatief zijn de producten van Haqihana excellent de afwerking is voortreffelijk, de tuigjes en wandellijnen worden duurzaam produceert en zijn recyclebaar.Haqihana biedt 5 jaar garantie op fabricagefouten. DuurzaamSedert 2020 zet Haqihana nog meer in op duurzaamheid. Het is onvermijdelijk dat dit financiële impact heeft. Als gevolg daarvan heeft Wenonah per 1 november 2020 een reële prijsverhoging doorgevoerd. Haqihana® maattabel
€ 52,50

Haqihana® tuigje maat S

Waarom een tuigje van Haqihana? Exclusief De Haqihana tuigjes en lange wandellijnen worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Deze handgemaakte producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn niet in een “gewone” winkel verkrijgbaar. Wenonah is één van de weinige exclusieve verkooppunten van de Haqihana-producten in Nederland.Wetenschap & kwaliteitUit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de halsband onherstelbare schade aan strottenhoofd, zenuwbanen, nek, ruggenwervels, schildklier, etc. kan veroorzaken. De Y-tuigjes van Haqihana zijn veilig, comfortabel, hebben een uitstekende pasvorm, schuren niet in de oksels, bezorgen de hond geen fysieke schade, kortom het is louter een veilig middel om met je hond naar buiten te gaan! Kwalitatief zijn de producten van Haqihana excellent de afwerking is voortreffelijk, de tuigjes en wandellijnen worden duurzaam produceert en zijn recyclebaar.Haqihana biedt 5 jaar garantie op fabricagefouten. DuurzaamSedert 2020 zet Haqihana nog meer in op duurzaamheid. Het is onvermijdelijk dat dit financiële impact heeft. Als gevolg daarvan heeft Wenonah per 1 november 2020 een reële prijsverhoging doorgevoerd. Haqihana® maattabel
€ 52,50

Haqihana® tuigje maat M

Waarom een tuigje van Haqihana? Exclusief De Haqihana tuigjes en lange wandellijnen worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Deze handgemaakte producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn niet in een “gewone” winkel verkrijgbaar. Wenonah is één van de weinige exclusieve verkooppunten van de Haqihana-producten in Nederland.Wetenschap & kwaliteitUit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de halsband onherstelbare schade aan strottenhoofd, zenuwbanen, nek, ruggenwervels, schildklier, etc. kan veroorzaken. De Y-tuigjes van Haqihana zijn veilig, comfortabel, hebben een uitstekende pasvorm, schuren niet in de oksels, bezorgen de hond geen fysieke schade, kortom het is louter een veilig middel om met je hond naar buiten te gaan! Kwalitatief zijn de producten van Haqihana excellent de afwerking is voortreffelijk, de tuigjes en wandellijnen worden duurzaam produceert en zijn recyclebaar.Haqihana biedt 5 jaar garantie op fabricagefouten. DuurzaamSedert 2020 zet Haqihana nog meer in op duurzaamheid. Het is onvermijdelijk dat dit financiële impact heeft. Als gevolg daarvan heeft Wenonah per 1 november 2020 een reële prijsverhoging doorgevoerd. Haqihana® maattabel
€ 52,50

Haqihana® tuigje maat L

Waarom een tuigje van Haqihana? Exclusief De Haqihana tuigjes en lange wandellijnen worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Deze handgemaakte producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn niet in een “gewone” winkel verkrijgbaar. Wenonah is één van de weinige exclusieve verkooppunten van de Haqihana-producten in Nederland.Wetenschap & kwaliteitUit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de halsband onherstelbare schade aan strottenhoofd, zenuwbanen, nek, ruggenwervels, schildklier, etc. kan veroorzaken. De Y-tuigjes van Haqihana zijn veilig, comfortabel, hebben een uitstekende pasvorm, schuren niet in de oksels, bezorgen de hond geen fysieke schade, kortom het is louter een veilig middel om met je hond naar buiten te gaan! Kwalitatief zijn de producten van Haqihana excellent de afwerking is voortreffelijk, de tuigjes en wandellijnen worden duurzaam produceert en zijn recyclebaar.Haqihana biedt 5 jaar garantie op fabricagefouten. DuurzaamSedert 2020 zet Haqihana nog meer in op duurzaamheid. Het is onvermijdelijk dat dit financiële impact heeft. Als gevolg daarvan heeft Wenonah per 1 november 2020 een reële prijsverhoging doorgevoerd. Haqihana maattabel®
€ 52,50