De “Wenonah 8” vinden niets heerlijkers dan samen opstaan, lekker samen spelen en ook met moeder Noomi, eten (met als toetje lekker bij Noomi even drinken) en nog een beetje ravotten. Slapen en dan naar de grote buiten-tuinren; heerlijk die vrijheid, omringd met Noomi, Onatah, Vlinder en Ayita. Leuk en gezellig. Ze groeien nog steeds als kool, zien er uitstekend uit, zijn kerngezond, vrolijk, actief, ondernemend en staan binnen een paar dagen veel hoger op hun pootjes.

Tussendoor vervult Noomi haar taak als moeder voor de pups en bemoeit zij zich met hun opvoeding.

filmpjes week 9 en 10

 

Hemelvaartsdag begon wat kil maar klom langzaam omhoog richting zonnig. De “Wenonah 8” ook. Ze raken gewend aan bezoek en verwelkomen iedereen, elke keer weer met veel plezier. En Noomi heeft zich af en toe met een stukje opvoeding bemoeid, is een paar keer de ren ingegaan om met de pups te spelen en heeft ze twee keer voorzien van een toetje. Kortom een heerlijk ontspannen.

De trimtafel stond deze periode ook op de agenda. Ze hebben er allemaal voor het eerst op gestaan, kennis gemaakt met borstels en kammen en hun nageltjes zijn geknipt. We hebben daarnaast geoefend met het “tandjes laten zien”. De ‘8’ vonden het allemaal prima. Voorts zijn we met Kyra, Saga, Flox, oma Lizzy en oudtante Raya naar de dorpskern van Gulpen gegaan. Daar hebben de 5 nogal veel bekijks gehad. Een bezoek aan de dierenwinkel was een groot succes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyra (Linah from Wenonah)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saga (Saga from Wenonah)