Deze week zijn de puppy’s voor de eerste maal naar buiten gegaan. Ze hebben kennis gemaakt met een veilig afgezet gedeelte van “Noomi’s Smouzentuin”. Wat hebben ze hiervan genoten, de eerste van nog veel volgende grote stappen richting een nieuwe wereld voor hen.

Maar is is ook de week waarin Noomi het opvoeden op een heel lieve maar oh zo duidelijke en rechtvaardige manier heeft opgepakt. Ze heeft alles in de gaten van al haar puppy’s en weet precies hoe ze wanneer bij wie waarvoor moet optreden. Een genot om naar te kijken.

En week 5 is ook de week van de durf, buiten de lijntjes kleuren, grenzen opzoeken. De puppy’s hebben het reuze naar hun zin en gaan regelmatig uit hun dak. Gelukkig slapen ze ook nog veel zoals het hoort. Eten doen ze inmiddels gescheiden, elke pup heeft een eigen bakje. Dat was even wennen maar nog geen twee maaltijden later en ze weten al niet meer beter. Wel is het een spel om bij de buurman of buurvrouw nog even snel wat eten weg te snaaien. Voorts hebben ze het buitenspelen buitengewoon snel onder de knie. Ze hebben plezier voor tien en ze snuiven graag de buitenlucht op.

Aan het einde van week 5 is naar buiten gaan een groot feest, een must zelfs. En als Peet- en suikertante Onatah in de beurt is, vliegen ze er met z’n allen op af. Oh ja, ze hebben allemaal voor de 1ste maal een konijnenoor gekregen. Dat was smikkelen maar het kauwen moeten ze nog leren

 

Filmpjes week 5

Papa Boris op bezoek!

Deze week is Noomi’s grote liefde Boris op bezoek geweest.

Boris is de vader van de “Wenonah 8”.

 

Samen met zijn “mensen” kwam hij helemaal uit Maassluis naar Beutenaken om zijn kroost te bezoeken.
Het was een hele gezellige middag.