Filmpjes week 3

 

2 april

1 april

 

 

31 maart

De Wenonah-8 is inmiddels zo gegroeid dat wij de puppy/kittenbandjes hebben vervangen door echte “grote honden” puppybandjes. Helaas corresponderen niet alle bandjes qua kleur en dit betekent dat ons “teefje geel” nu een purper/paars bandje draagt en “reutje bruin” nu door het leven gaat als “reutje zwart”.

Dag 20 van Noomi en haar 8 pups

De puppy’s komen nog steeds goed aan maar het is langzaam aan te veel voor Noomi om elk moment voldoende melk te hebben: per dag zou dat omgerekend voor de “Wenonah-8” zo’n 1,5 tot 2 liter betekenen.
Dus we helpen haar met bijvoeden. Daaraan moest een aantal pups wat wennen maar inmiddels vinden ze het heerlijk en ruiken ze al als wij er aan komen.
Overigens: ze lopen een behoorlijk stukje door de werpkist en zijn met elkaar aan het spelen.

De “Wenonah 8” slapen veel maar als ze wakker zijn dan gebeurt er wat. Alle hoeken, speeltjes, popjes en wat nog meer in de werpkist, worden bekeken en verkend.
Ze beginnen ook de klauteren en als moeder Noomi komt, dan willen ze allemaal aandacht en met moeder knuffelen en met moeder gewoon zijn.
De 8 zijn best wel aanwezig als ze wakker zijn. Noomi gaat daar uitstekend mee om maar ze komt wat moedermelk te kort dus voeden wij twee keer per dag een beetje bij.
Want of het nu ‘s morgensvroeg is, ’s middags of midden in de nacht is: Noomi stimuleert de puppy’s elke keer om even een slokje te komen drinken.