"Gebruik je hart om met je hond te communiceren"

Wenonah hondenschool en gedragsbegeleiding


Wenonah is geen traditionele hondenschool.
Ik train louter op een natuurlijke en hondvriendelijke manier waarbij het natuurlijk gedrag en de natuurlijke leefomgeving van honden het uitgangspunt is.
Honden en hun gedrag fascineren mij en het leven met honden, het communiceren met honden, kortom het zijn met honden is mijn passie.

Ayita

Hondenschool

Lees meer

Gedragsbegeleiding

Lees meer

Voedingsadvies

Lees meer

Ons doel

  • Communiceren in plaats van commanderen
  • Verbeteren van welzijn en gezondheid van mens en hond
  • Samenwerken met je hond op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect
  • Je verplaatsen in de natuurlijke leefomgeving van je hond zoals hij dat continue bij jou doet!!!
  • Het leren lezen van de lichaamstaal van je hond
  • Bouwen aan een vriendschap voor het leven

Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan het bouwen van een respectvolle relatie tussen jou en je hond op basis van vriendschap en gelijkwaardigheid. Dit kan je realiseren als je voldoende inzicht hebt in het natuurlijke gedrag van je hond en zijn (lichaams)taal leert begrijpen. De rol van jou als mens is die van opvoeder, beschermer en kameraad, niet van baas, africhter of meerdere. Het heeft geen enkel nut om een hond te onderdrukken door het geven van commando’s, het toevoegen van pijn of straf of het wegnemen van beloningen. Louter en alleen door in gesprek te gaan met je hond, kan je werken aan een goede sociale relatie.

Uiteindelijk resulteert dit in een zelfverzekerde, blije hond die mag opgroeien, ontdekken, fouten maken en ervaren binnen een veilige setting zonder enige vorm van straf of correctie.

Tuigjes en wandellijnen
Om op een gezonde en vriendelijke manier te oefenen en trainen, werk ik met veilige Y-tuigjes en lange vaste wandellijnen van minimaal 3 meter lang.

Ik adviseer je graag bij de aanschaf hiervan.


“He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion”

Nieuwe producten in de shop

Ticket Informatieavond lichaamstaal en natuurlijk gedrag van honden Wenonah

€20,00

BF Petfood® Meat Bars Hert

Hypoallergene en koolhydraatvrije vleesrepen met zalmolie.De BF®Petfood Meat Bars Hert zijn premium vlees delicatesses voor iedere hond, van puppy tot senior. De smaakvolle en gezonde hypoallergene vleesrepen zijn een perfect uitgebalanceerde combinatie van gezonde ingrediënten van puur vlees en Schotse zalmolie. 100% natuurlijk, graan- en glutenvrij en zonder kunstmatige toevoegingen. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze. Dit alles met zo weinig mogelijk afvalproductie en CO2 uitstoot. Ze zijn gemakkelijk te breken waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt geven. Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snack genieten.Kenmerken:- Nederlandse topkwaliteit- 99% Hert en 1% Zalmolie- Hypoallergene en koolhydraatvrije snack- Gebruik van vers vlees en duurzaam droogproces- Met Schotse zalmolie- Graan- en glutenvrij recept- Zonder chemische toevoegingen- Makkelijk te breken- Ter beloning, bij training of als tussendoortje- 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking- Ondersteunt huid, vacht, vertering en spieren- Voor alle hondenrassen en alle leeftijden. Ingrediënten: Hert 99,0%, Zalmolie 1,0%Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 51,0%, Ruw vet 19,6%, Ruwe As 13,0%, Ruwe Celstof 1,8%,Vocht 9,6%Onze unieke natuurlijke BF®Petfood Meat Bars zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje.De meat bars zijn er in de varianten Gans, Hert, Kalkoen, Lam en Paard en zijn verpakt per 100g in een 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking.
€4,99

BF Petfood® Meat Bars Kalkoen

Hypoallergene en koolhydraatvrije vleesrepen met zalmolie.De BF®Petfood Meat Bars Kalkoen zijn premium vlees delicatesses voor iedere hond, van puppy tot senior. De smaakvolle en gezonde hypoallergene vleesrepen zijn een perfect uitgebalanceerde combinatie van gezonde ingrediënten van puur vlees en Schotse zalmolie. 100% natuurlijk, graan- en glutenvrij en zonder kunstmatige toevoegingen. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze. Dit alles met zo weinig mogelijk afvalproductie en CO2 uitstoot. Ze zijn gemakkelijk te breken waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt geven. Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snack genieten.Kenmerken:- Nederlandse topkwaliteit- 99% Kalkoen en 1% Zalmolie- Hypoallergene en koolhydraatvrije snack- Gebruik van vers vlees en duurzaam droogproces- Met Schotse zalmolie- Graan- en glutenvrij recept- Zonder chemische toevoegingen- Makkelijk te breken- Ter beloning, bij training of als tussendoortje- 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking- Ondersteunt huid, vacht, vertering en spieren- Voor alle hondenrassen en alle leeftijden. Ingrediënten: Kalkoen 99,0%, Zalmolie 1,0%Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 57,9%, Ruw vet 26,0%, Ruwe As 4,6%, Ruwe Celstof 1,0%, Vocht 10,1%Onze unieke natuurlijke BF®Petfood Meat Bars zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje.De meat bars zijn er in de varianten Gans, Hert, Kalkoen, Lam en Paard en zijn verpakt per 100g in een 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking.
€4,99

BF Petfood® Meat Chunks Kip&Zalm

Krokante koolhydraatvrije vlees/visbeloners met een vleugje kruiden.De BF®Petfood Meat Chunks Kip/Zalm zijn heerlijke, gezonde licht verteerbare krokante premium beloning- of trainingssnacks voor uw hond. De krokante beloners zijn rijk aan kip en Schotse zalm met daarnaast een vleugje van onze gezonde en smaakvolle kruiden. Gluten- en graanvrij, 100% natuurlijk en geen kunstmatige toevoegingen. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze. Dit alles met zo weinig mogelijk afvalproductie en CO2 uitstoot. Ideaal voor het versterken en belonen van goed gedrag of als verantwoord tussendoortje voor uw hond.Kenmerken:- Nederlandse topkwaliteit- 99,8% Kip/Zalm en 0,2% Kruiden- Gebruik van vers vlees en vis en een duurzaam droogproces- Krokante en koolhydraatvrije vleessnack- Met BF®Petfood kruidenmix- Zonder chemische toevoegingen- Graan- en glutenvrij recept- Ter beloning, bij training of als tussendoortje- 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking- Ondersteunt huid, vacht, vertering en spieren- Voor alle hondenrassen.Ingrediënten: Kip (89,8%), zalm (10%), kruiden (0,2%) Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 65,5%, Ruw vet 12,6%, Ruwe as 18,9% Vocht 3,7% Onze unieke natuurlijke BF®Petfood Meat Chunks zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje.De meat chunks zijn er in de varianten gevogelte, rund/hert, lam, rund en kip/zalm en zijn verpakt per 200g in een 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakking.
€5,99